Skinny jeans: with fluffy fur, perfect for the autumn

Go visit his blog; find useful tips

klassiskfemininUntitled-1Jeg spammer jeg lidt idag, må man sige – men hvorfor ikke, når tiden endelig er til det! Inspirerende og søde Daniel har skrevet et indlæg med tips til den feminine og mere klassiske – og her vedrørende sneakers! Som Daniel selv skriver, så har både han og jeg været i en fase, hvor vi abselut ikke var kæmpe fans af sneakers – men vi har begge fået øjene op for dem, og jeg har som I jo ved lige nu, en obessesion (og mærket må gerne være Chanel;-)) Hihi! Jeg er personligt helt vild med nr. 2 slangeprintet er så lækkert og passer perfekt til årstidens farver – jeg vil hoppe en tur i køkkenet og lave god mad til min søster og jeg. I må have en fantastisk aften, læs forresten resten af Daniels indlæg lige her.
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skinny jeans: with fluffy fur, perfect for the autumn