DO IT RIGHT

GO TO THE BEACH

hvid-kjole-1 hvid-kjole-3 hvid-kjole-4 hvid-kjole-11 hvid-kjole-13 hvid-kjole-14
Hej piger! Jeg ked af at jeg ikke fik opdateret bloggen igår, men var SÅ udmattet efter de to første eksamensdage og så havde jeg bare brug for at slappe af og nyde vejret, når jeg endelig kunne. Idag har søde Ditte og jeg siddet og arbejdet på nogle VØ-opgaver, så vi er klar til den skriftlige eksamen imorgen i VØ – som iøvrigt nok også er den jeg er mest nervøs for, pyha, jeg glæder mig bare så meget til at den er overstået imorgen og ugen her er ovre, så jeg kan fokusere 100% på mine to mundtlige eksamener.

Vi vil hoppe ud og spise noget frokost om lidt, men inden da, ville jeg lige vise jer min nye fine sommer kjole fra ROMWE, som jeg har gået rigtig meget med her til sommer. Den er meget let og rigtig god til stranden – og så er blonderne jo bare SÅ fine! I kan finde kjolen online her. Vi skrives ved senere, nyd solskinsvejret <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DO IT RIGHT