JUNE WANTIES FROM ASOS - UNDERWEAR & BIKINI

Go outside to the eastside

PicMonkey Collage
Endnu et fint og lyst sommeroutfit, dem bliver I altså ikke snydt for ;-) Jeg modtog i forrige uge denne fine hvide blondebluse, som jo egentlig er lidt en crop-top. Jeg har stylet den med en hvid højtaljet nederdel, og et par hæle – hvilket jeg synes resulterer i et fint, måske lidt vovet sommeroutfit. Jeg er selv inviteret til et hav af fødselsdage i disse sommermåneder, så man går aldrig galt i byen med sådanne outfit. Det er ligeledes rart at både toppen og nederdelen kan bruges hver for sig og til hverdag.

Jeg vil smutte afsted nu – hvad synes I om sættet? Vi skrives snart, kys!

THE OUTFIT
Crop-top of laces – American Dreams
Skirt – ASOS
Heels – ASOS

 

2 kommentarer

  • Mirella

    Dit link til nederdelen er ikke rigtig. Der er ikke samme mønster på

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det rigtigt, men kan desværre ikke finde min nederdel online – den er dog købt i Sparkz til 299,- mener jeg :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JUNE WANTIES FROM ASOS - UNDERWEAR & BIKINI