ESSENTIALS, MUSTHAVES AND WISHES

GO GREEN FROM THE MORNING

750_9886 750_9887Gooooodmorning! Lyst er det ikke ligefrem længere, når min alarm ringer om morgenen – men jeg synes nu også der er noget hyggeligt ved hygge rundt indedøre, når det er frostvejr udenfor – selvom det er en krig for mig at komme ud af dynen hver morgen – det ved jeg dog at jeg ikke er alene om, ikke sandt? Om vinteren mister jeg af en eller anden mærkelig årsag oftest appetitten til morgenmad, hvilket jo i sig selv ikke er særlig optimalt. Morgenmaden er vigtig for at få en velfungerende start på dagen, energi til kroppen samt for at få sat gang i stofskiftet og forbrændingen. Derfor springer jeg den ALDRIG over, om den så skal være bestående af en halv skive rugbrød eller en smoothie, så er det bedre end ingenting. Jeg ved ligeledes at så snart jeg når skolen, vil jeg mærke sulten, hvis jeg ikke har fået noget hjemmefra.

Jeg er blevet ret vild med at lave cremede, men friske smoothies om morgenen. Min favorit fortiden er denne grønne sag, der er bestående af: mandelmælk, 1/2 banan, spinat og mynte. Den er super lækker og er samtidig en super sund start på dagen. Er man til det helt simple, kan man nøjes med at blende mandelmælk med 1 banan og tilføje mynte – jeg siger jer det smager godt og er SÅ frisk og lækkert, mhhm. Hvad er jeres favorit spise (eller drikke) om morgenen pt.? Del gerne opskrifter og tips til smoothies, hvis I har nogle uundværlige <3 Ha’ en dejlig dag!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ESSENTIALS, MUSTHAVES AND WISHES