DO IT RIGHT

GO FOR A RUN WIITH ME – STAY FASHIONABLE

IMG_8655 IMG_8653IMG_8659 IMG_8698 IMG_8727 IMG_8729 IMG_8732 IMG_8738 IMG_8743CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-03 kl. 20.40.11 Skærmbillede 2016-04-03 kl. 20.40.19

Godaften piger! Har haft en travl dag, startede ud med et photoshoot i morges, herefter mødtes jeg med søde og dygtige Anders, og fik skudt en maaasse fine billeder – bl.a. dem I ser ovenover. Jeg er iført mit nye, SÅ fine træningssæt fra Sofie Schnoor‘s nye sportskollektion, Sofie Schnoor Sport – er det ikke bare lækkert? Jeg har altid elsket at have noget fashionabelt træningstøj, i flot design – det gør det SÅ meget sjovere at træne, og jeg tror faktisk det er en motivation for de fleste – I vil ligeleds altid kunne forsvare, køb af nye træningssko- og tøj – den har jeg i hvertfald altid brugt, når mine forældre har kommenteret, min efterhånden solide samling af træningstøj.

Jeg er vild med pasformen, detaljerne og printet dette træningssæt har. Jeg glæder mig til mine kommende løbeturer i sættet og er sikker på jeg bliver så glad for det, hvilket jeg allerede har været. Herudover vil jeg også lige anbefale jer, at smage Vitamin Well’s nye kalorielette drik, SPORT-verision. Ikke nok med at den er NÆSTEN kaloriefri, så er den sukkerfri og indeholder en række nærende vitaminer. Den smager så lækkert og kan nydes som den er, eller måske blandes op i weekenderne, som en drink? Den tanke har jeg i hvertfald gjort mig, I kan læse mere om den nye serie af drikke lige her. Min favorit er forresten grape/ananas smag.

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DO IT RIGHT