KIMONO FOR THE SPRING

GO FOR A ICED MATCHA LATTE? OR MAYBEE A CHIABOWL?

42Raw_ChiaBowl_vanilje_matcha_chokolade_1 42Raw_Morningbowls_02
Gooodmorning ladies! Nu hvor det søndag morgen, skal det handle lidt om morgenmad, velvære og sundhed. Som de fleste af jer, måske er stødt på via Instagram eller Facebook, har 42RAW lanceret en række lækre morgenmadsretter. Nu kan I både få den velkendt acaibowle, men herudover også den nye matchabowle, som er min personlige favorit – så frisk og lækker! De er begge to mættende, nærerende og en fantastisk start på dagen – eller måske som et mættende mellemmåltid.

Udover disse to bowler, har 42RAW også lanceret en chiabowl, hvor de er muligt at vælge hhv. chokolade, vanilje eller matchasmag. Chiagrød har altid været en favorit morgenmad hos mig, udover at det er en superfood og derved super sundt for kroppen, så smager det så lækkert og holder mig mæt mange timer. Både chia- og smoothiebowlerne er toppet med frisk frugt, bær og glutenfri granola.

Afsluttende har 42RAW også udvidet med iced matcha latte og en matcha shake – jeg siger jer det er godt! Har I ikke smagt matcha endnu, bør I gøre det – det er en dejlig rund smag og så gavner matchapulveret kroppen på mange forskellige måder. I kan kigge forbi i Frederiksberg Centeret, Waterfront i Hellerup eller på Pilestræde til en morgenmad – hvis I har smagt noget fra det nye morgenmadssortiment, vil jeg SÅ gerne høre hvad I synes <3 Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KIMONO FOR THE SPRING