Thoughts

Go Creative

PicMonkey Collage600_2368Godaften sødeste piger :-) Jeg håber I har haft en dejlig dag, hvilket jeg har. Har fået 10 i min matematik aflevering og 10 i en engelsk skriftlig opgave, jeg er så glad – der er intet bedre, når man får en god karakter for en opgave som man har brugt lang tid på. Det er SÅ rart, at man føler den var al tiden værd. Nok om det, jeg savner sommeren SÅ meget, man kan virkelig mærke kulden synes jeg, men jeg er også ret kuldeskær. Hihi :-)

Tænkte at I fortjente en lille konkurrence om et hemmelig præmie, der først bliver vist, når vinderen er fundet. I kommer til at være helt vilde efter den! Nu skal I høre hvad konkurrencen handler om. Jeg elsker instagram, man kan nærmest kalde mig instaholic, jeg synes det er så inspirerende og lækkert at kunne følge med i hinandens liv, udfra primært billedet, og jeg opdaterer også meget tit min profil. Men fordi det nu også er muligt at lave videoer på Instagram, tænkte jeg at kunne være lidt sjovt med en konkurrence, om den mest inspirerende, fine eller sjove outfitvideo på Instagram. Håber I er friske, jeg glæder mig allerede til at se Jeres videoer.

Jeg vil ligge min outfitvideo på instagram imorgen, også kan vi alle lade os inspirerer af hinanden. Når I poster Jeres video på Instagram skal i bruge hashtaggene #fashionbycaroline #outfitvideo – også er I alle velkomne til selv at bruge flere hashtag. Jeg har postet lidt inspiration med nogle fine outfits fra Buch Copenhagen <3 Glæder mig til at se Jeres videoer, sov dejligt!

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Thoughts