A little more - cannot get enough of my lace dress

Glutenfree Muffins

PA060135
Disse muffins er yderst vanedannede, må jeg lige pointere! De kan laves i uendelige varianter, lige som man selv ønsker dem – disse er med banan og æble. Jeg elsker idéen om at man kan nyde sunde, lækre kager – som smager syndige, vitterligt smager disse ligeså godt, hvis ikke bedre end almindelige kager. Maven foretrækker ihvertfald disse, frem for almindelige muffins. Denne opskrift er forrestenfra 42 RAW’s bog.

Opskrift til 12 stk:
3 dl boghvedemel
1 dl fuldkornsrismel
1 tsk kanel
1 tsk vinstensbagepulver (jeg brugte almindeligt)
1 tsk natron
1 dl hampefrø
2 dl hakkede valnødder
1 tsk vaniljepulver
2 dl kokospalmesukker
2 knsp salt
2 bananer, moste
3 æbler, skåret i tern
5 spsk kokosolie
1,5 dl vand

Bland alle de tørre indgredienser i en stor skål. Tilsæt de øvrige indgredienser én efter én og rør godt. Kom dejen i muffinformene smurt med kokosolie og bag dem i ovnen i 25 minutter ved 175 grader.

Ønsker man blåbærmuffins i stedet, kan man komme 2 dl frosne blåbær i dejen i stedet for æbler og valnødder. Ligeledes kan man lave ‘banan chocolate chip muffins’ ved at komme yderligere 2 bananer i og 1 dl hakket mørk chokolade, i stedet for æbler og valnødder.
Untitled-1

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

A little more - cannot get enough of my lace dress