MY FAVORITE SUNGLASSES

GLUTENFREE MORNING-BUNS

P1010197
Hej piger! Eftersom I viste stor interesse for flere madopskrifter- og snak på bloggen, vil jeg forsøge jævnligt at opdatere jer, med en masse nye, lækre og sunde opskrifter. Her har I én af mine yndlings opskrifter, på morgenboller med kanel, der er fantastiske om morgenen eller til lækkersulten sent på dagen. De er lavet udelukket på kerner, æg og gulerødder, hvilket gør dem super sunde og lækre, samtidig med at de kan nydes med god samvittighed.

8 boller:
4 gulerødder
100g hørfrø
100g mandler
4 æg
Lidt salt
2 spsk HUSK

Riv gulerødderne helt fint. Blend herefter mandler og hørfrø sammen, til en grov mel. Slå 4 øg ud i mel-blandingen og tilsæt herefter både gulerødsblandingen, salt og HUSK. Rør til sidst godt rundt og placer nu bollerne på en bageplade forklædt med bagepapir i den størrelse, bollerne ønskes.

Bag dem ved 170 grader i 18-20 minutter – hold øje med at de ikke bliver brændte.

Før jeg smutter, vil jeg tippe om at de smager HIMMELSK, med en skive mørk pålægschokolade om søndagen. Mums <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY FAVORITE SUNGLASSES