JEWELS BY JOULES

GLUTENFREE BUNS

PC220100 PC220101 PC220107
GLÆDELIG JUL KÆRE LÆSERE <3 Jeg håber I alle hygger med jeres nærmeste og får den bedst tænklige aften. Jeg er hjemme hos mine forældre, hvor den står på julehygge, god mad og afslapning med morfar. Mor er i fuld gang i køkkenet og vi andre nyder den en lækker hindbærgløgg. Jeg overnatter hjemme i juledagene, så det bliver rart at koble helt af, og få en mini-ferie hos mine forældre.

Jeg lovede jeg forleden en opskrift på nogle lækre morgenboller, der har fået et lille twist af jul, da jeg har tilføjet lidt kardemomme og kanel. Jeg kan godt sige jer de smager godt, og så e de tilmed glutenfri og tager ingen tid at lave! Jeg lover jer det vil være et hit hos de fleste <3

Indgredienser:
50g gær
5 dl lunken vand
0,5 dl kokossukker
1 spsk kanel
1 spsk kardemomme
1 dl olie, jeg brugte olivenolie
3 tsk flage salt
10 dl glutenfri melmix

Start med at smuldr gæret i den lunke vand og tilføj herefter kokossukkeret, olie, salt og julekrydderierne. Tilsæt herefter lidt efter lidt melmixet og rør dejen godt sammen. Er den meget klistret, kan der tilføjes en smule FiberHusk – lad den herefter trække 5-10 min.

Form bollerne og undgå at røre for meget ved dem, da luften ellers vil forsvinde. Jeg formede dem blot ved at tage en stor grydeske og sætte dem på en bageplade. Lyster det, kan de pensles samt drysses med frø eller kerner, jeg gjorde denne gang ingen af delene, men skal helt sikkert prøve det snart.

Bag dem ved 180 grader i ovnen i 20-25 minutter og vóila, de lækreste boller jeg længe har samgt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

JEWELS BY JOULES