Summer vibes

Glutenfree buns with carrot

PicMonkey Collage

Hej piger <3 Har netop skudt nogle lækre outfitbilleder til jer senere, dem skal I glææde jer til at se. Idag er min søster kommet på besøg, hvilket er så hyggeligt – vi sidder og planlægger ferie og hold op hvor jeg glæder mig til at fortælle jer mere om vores planer, det bliver helt fantastisk. Nok om det, nu til disse lækre og glutenfri boller, som jeg simpelhen er nødt til at dele opskriften på. Jeg har virkelig cravet friskbagte boller, efter min tur til Abu Dhabi og disse smager så lækkert og er dejlig sprøde udenpå og bløde indeni.

5 dl lunkent vand

20 g FiberHUSK

ca. 160 g revet gulerod

1 spsk. olie

1 tsk. salt

2 tsk. bagepulver

20 g solsikkekerner (½ dl)

20 g græskarkerner (½ dl)

20 g hørfrø (½ dl)

20 g sesamfrø (½ dl)

30 g majsgryn (¾ dl)

30 g risflager (¾ dl)

30 g boghvedeflager (¾ dl)

80 g majsmel

80 g boghvedemel

110 g fuldkornsrismel

Tænd ovnen. Pisk fiberHUSK ud i vandet. Lad blandingen stå nogle minutter, indtil den er geleret. Riv i mellemtiden gulerødderne/squash/sød kartoffel og vej de andre ting af, så de er klar.

Kom først olie og de revne grønsager i gelemassen og rør godt. (brug evt. elpisker med dejkroge)

Rør derefter salt, bagepulver og kerner i, og til sidst melet. Rør med elpisker eller ælt dejen med hænderne, hvis du har lyst. Dejen skal blive ved med at være lidt våd og geleagtig.

Form bollerne med fugtige hænder og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i 40 min og husk at ovndøren må IKKE åbnes mens de bager! Tag bollerne ud og lad dem køle helt af på en rist.

Jeg nyder disse med Rigioni marmelade, den er sukkerfri og smager så godt – derudover fås den i forskellige varianter. Hvis ikke det er marmeladen, er jeg kæmpe fan af Peter Beiers pålægschokolade – det er noget af det bedste jeg ved! Vi skrives ved – god bagelyst!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Summer vibes