Dear Santa, find the way to Julie Sandlau

Gluten-free sandwich w. avocado

PB110149 PB110156

Jeg har efterhånden delt en masse opskrifter med jer på bloggen, og jeg håber I kan lide dem og måske har prøvet nogle af dem? Jeg elsker selv at bage, og går meget op i at spise sundt og prøve nyt – sådan har det næsten altid været, jeg synes det er så hyggeligt og hvis jeg havde tiden, kunne jeg få mange timer til at gå med det. Idag er det en opskrift på gluten-fri frokostboller, som smager så godt både om morgenen med sund nutella eller bare lidt smør på, men disse egner sig bedre som frokostbolle med avocado, tomat og skinke – eller hvad man eller fortrækker :-)

Ingredienser:
3 æg
2 dl mandelmælk
1/2 dl kokosfibre
1 dl boghvede- eller quinoa mel
1 dl HUSKfibre
2 tsk bagepulver
Lidt urtesalt

Varm ovnen til 250 grader, og bland alle de tørre ingredienser sammen. Pisk æggene og bland herefter mælken i æggemassen, og de øvrige ingredienser indtil dejen er fin og ensartet. Lad dejen hvilke i 10-15 min og form herefter bollerne og put dem på en bageplade forklædt med bagepapir. Brug evt. lidt vand til at forme brødene, hvis dejen er klistret. Bag nu bollerne i 25-30 min, eller indtil gyldne på toppen. Disse brød er fri for mejeriprodukter, raffineret sukker og nødder.

Lovely buns, write my an e-mail if you would like the recipe in english.
Untitled-1

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dear Santa, find the way to Julie Sandlau