New week

Glow w. Charlie Joe

PicMonkey CollageGodaften søde piger :-) Dette bliver blot en hurtig opdatering, da jeg burde ligge i min seng nu. Jeg har idag modtaget sååå meget fint tøj, som jeg har bestilt fra nettet af – nogle af Jer, kan måske huske min collage, jeg postede på Instagram? I hvertfald har jeg derfor idag lagt en masse små sneak peek billeder op på min profil, dem har jeg nu samlet så I også kan se dem her på bloggen. Imorgen vil jeg vise Jer én enkel eller flere af de lækre items for sig, da de fortjener ét indlæg hver – på nedenstående billede, kan I se hvad I venter Jer.
PicMonkey Collage1
På det øverste billede, kan I se mit outfit fra weekenden, toppen er fra mærket Charlie Joe, mine shorts er fra Buch Copenhagen og stiletter fra Sofie Schnoor – derudover har jeg en kæde fra Day på. Super fint outfit, er helt vild med toppen – som faktisk er min mors, jeg er simpelhen så heldig, at hun har så god smag! Hihi :-) Jeg glæder mig sådan til at vise Jer lækre sager imorgen, så I må endelig følge med. Sov dejligt <3
Love Caroline

 

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

New week