Thursday Night

GLITTER FOR YOUR FEEDS

P1010071 P1010077
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-03-04 kl. 21.03.24Skærmbillede 2016-03-05 kl. 11.13.43Skærmbillede 2016-03-05 kl. 11.14.47
Hej piger! Dagen idag har været hekstisk og en smule ubehagelig, da jeg var involveret i et trafikuheld, imorges, da jeg var på vej ind mod byen til et pr-møde. Det er så skræmmende, men også tankevækkende, hvor hurtigt ting kan gå galt i trafikken, samt hvor meget vi alle skal passe på hinanden og os selv. Det er så vigtigt at huske på! Jeg er dog glad for at vi begge forblev uskadte og der ikke skete mere alvorligt, ligesom jeg tror det var en kæmpe øjenåbner for, hvor meget man faktisk skal passe på i trafikken.

Jeg tænkte at jeg nu ville vise jer mine nye sandaler, jeg fandt i Buch Copenhagen forleden. Selvom det stadig er koldt derude og de pt. lover koldere vejr, synes jeg ikke I skal snydes. Jeg elsker sandaler som disse, de passer til alt og er behagelige at have på – samtidig med at de er til en særdeles overkommelig pris, mener de lå til 299 kr. I kan finde dem i Buchs’ butikker, ellers har jeg fundet nogle lignende online, fr River Island, som jeg simpelhen også var nødt til at bestille hjem – er de ikke bare fine? Jeg er solgt! Følg med på bloggen senere <3

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Thursday Night