AZTEC COAT CARDY TRANSISTIONAL COAT CARDY

GLITTER-BOOM FOR YOUR FEETS

P9170010 P9170012 P9170014
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-09-19 kl. 21.31.52
Hej piger! Åh hvor blev jeg forelsket i disse sandaler, da jeg så dem på ASOS. Jeg har altid været kæmpe fan af sandaler som disse, der jo er et smykke i sig selv, synes det ser så fint ud på foden. Disse er anderledes end de tusinde andre par jeg har ejet, da de har en dobbelt lukning, som gør den ekstra fin og unik.

De koster 450 danske kroner og jeg kan ikke vente med at bære dem, når min familie og jeg inden længe rejser til Duabi – åh hvor jeg dog glæder mig! Der er under 40 dage til at vi rejser nu og det bliver så fantastisk at få lidt varme igen, og så lige Dubai – det er mit yndlings place-to-be. Der er heller ikke længe til at min søster og jeg flytter nu og det bliver så spændende, det bliver en travl, men vildt sjov tid vi går i møde. Jeg glæder mig til at have jer med på sidelinjen. Ha’ en skøn aften <3

 

2 kommentarer

  • Linnea

    De er så smukke! Er de normale i str?
    Syntes nogen gange godt at river island kan være lidt lille i str-ihverfald med deres tøj :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AZTEC COAT CARDY TRANSISTIONAL COAT CARDY