LASHES FOR THE NEW YEARS EVE

GIVE THE SPACE

picmonkey-imageHej piger! Så er nytåret altså lige om hjørnet! Jeg har lige pt ikke de store planer, har det med altid at blive skuffet den aften anyways, så ja – jeg tager det lidt som det kommer og ser hvad jeg har lyst til <3 Har I nogle vilde eller spændende planer for aftenen imorgen? Lad mig endelig høre! Jeg har måtte være hjemme fra arbejde idag, pga sygdom, så har egentlig bare brugt dagen på sofaen – hvilket nu også er rart, dog ikke når man ikke er på toppen selv, men håber sådan jeg er top frisk imorgen. Jeg har dog senere idag, her på bloggen, en video klar jer – hvad den omhandler, må I vente med at se, til den er færdig og udgivet – tror og håber I kommer til at kunne lide den!

På billederne her, har jeg den fineste tunika fra Sparkz på, som jeg endnu ikke har fået vist jer. Den er SÅ lækker, elsker det fine mønster og det fine bindebånd. Ha’ en fantastisk aften ladies – vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LASHES FOR THE NEW YEARS EVE