Beauty is being in harmony with what you are.

Give a girl the right shoes and she can conquer the world.

Godmorgen søde piger. Inden længe smutter jeg på arbejde, og jeg skulle meget gerne have min video med svar på jeres spørgsmål i stillede i min spørgerunde klar. Derfor må i huske at følge med. Udover det har jeg besluttet at starte min giveaway op her én af de kommende dage, jeg er sikker på at i bliver ellevilde med præmien.

Find din drømmesko, stiletter, ballerina etc. på Trendsales, se flere sko her.

Nu til emnet, nemlig sko. Jeg ELSKER alle mine sko, og jeg kan ikke få nok. Klipklappere, ballerinaer, stilede gummistøvler, sneakers, stilletter og bikerboots – der findes utallige fantastiske sko.I den seneste tid har jeg faktisk brugt Trendsales meget nyttigt, hvis jeg har skulle finde nogle sko, især designersko er det tusinder af. Og det er da smart at kunne betale halv pris, for de Christina Louboutin stilletter du aldrig har ville investerer i.

Faktisk er det vildt så meget sko også er med til at udtrykke ens stil, det siger rigtig meget om folk, hvilke sko de vælger at hoppe i. Derudover elsker jeg simpelhen det kæmpe udvalg der er af sko, man kan få en sko som passer perfekt til ens stil! I kan kigge forbi Trendsales og jeg er sikker på i kan finde  den designersko i altid har ønsker jer, i den helt rigtige størrelse – i kan se flere sko her. Tjek forresten lige de fantastiske stiletter med diamanter på billedet, åh hvor gad jeg godt eje dem – de er da for fine! Jeg håber i får en skøn sødang, og har haft en fantastisk weekend. Knus og kys!

20 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Beauty is being in harmony with what you are.