Beauty is being in harmony with what you are.

Give a girl the right shoes and she can conquer the world.

Godmorgen søde piger. Inden længe smutter jeg på arbejde, og jeg skulle meget gerne have min video med svar på jeres spørgsmål i stillede i min spørgerunde klar. Derfor må i huske at følge med. Udover det har jeg besluttet at starte min giveaway op her én af de kommende dage, jeg er sikker på at i bliver ellevilde med præmien.

Find din drømmesko, stiletter, ballerina etc. på Trendsales, se flere sko her.

Nu til emnet, nemlig sko. Jeg ELSKER alle mine sko, og jeg kan ikke få nok. Klipklappere, ballerinaer, stilede gummistøvler, sneakers, stilletter og bikerboots – der findes utallige fantastiske sko.I den seneste tid har jeg faktisk brugt Trendsales meget nyttigt, hvis jeg har skulle finde nogle sko, især designersko er det tusinder af. Og det er da smart at kunne betale halv pris, for de Christina Louboutin stilletter du aldrig har ville investerer i.

Faktisk er det vildt så meget sko også er med til at udtrykke ens stil, det siger rigtig meget om folk, hvilke sko de vælger at hoppe i. Derudover elsker jeg simpelhen det kæmpe udvalg der er af sko, man kan få en sko som passer perfekt til ens stil! I kan kigge forbi Trendsales og jeg er sikker på i kan finde  den designersko i altid har ønsker jer, i den helt rigtige størrelse – i kan se flere sko her. Tjek forresten lige de fantastiske stiletter med diamanter på billedet, åh hvor gad jeg godt eje dem – de er da for fine! Jeg håber i får en skøn sødang, og har haft en fantastisk weekend. Knus og kys!

20 kommentarer

 • De har rigtig mange fine sko! :)Ser frem til din video blog senere!Du er virkelig en af de mest inspirerendebloggere søde Caroline! Håber aldrig du stopper! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beautiful blog! :)-KatiieLea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline,Er helt forelsket i din blog!! Hvor har du købt det fine lammeskinds “tæppe”, som ligger på din seng? :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline:-)Hvad skal jeg gøre for at blive fast læser?Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anonym, Jeg har fjernet ‘faste læsere’ fra min blog, da jeg snart flytter domæne. Du kan føge med på bloglovin i stedet, ved at klikke i den runde biks hvor der står bloglovin neders på min side :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline:-)Hvornår kommer din video op?Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sikke nogle fine sko! Sælger faktisk selv 3 par stiletter på trendsales for tiden : https://www.trendsales.dk/listings/atmosphere-feminin-stilet-m-hulmoenster/27510742?forum=151&road=my_items ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline:)Den fine cardigan med sommerfuglen bagpå fra Buch, er den lang eller kort i det?Du har gjort mig maaaange penge fattigere, og jeg er enlig mor på su. Du har bare SÅ god smag! :)xoxo Malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malou,Den er lang, og er såå rar at have på. Hehe, det kan jeg da godt forstå, med alle de fristelser du finder herinde :) Hvor er du bare skøn, kig endelig forbi Buch i Lyngby en af dagene :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  det ville jeg gøre, hvis ikke jeg boede i Odense :( øv! jeg har dog planer om, at min datter og jeg, snart vil tage toget til Kbh, da jeg alligevel skal ind i Louis Vuitton butikken. er det nemt at komme til én af Buch butikkerne fra fx hovedbanegården?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Such a lovely photo!No mtetar how fresh, or how much I may want to, I never have been able to like green beans — but I can appreciate their beauty. How blessed you are to have such delectable looking local produce!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.Do you have any suosegtigns on how to get listed in Yahoo News?I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Beauty is being in harmony with what you are.