GINA TRICOT – UNIK & EKSLUSIV KOLLEKTION

Godmorgen søde piger. Jeg er allerede i fuld gang med at nyde en forlænget weekend og ikke mindst en dejlig helligdag. Jeg har sovet længe, spist en kæmpe frugtskål til morgenmad og ser allerede frem til resten af dagen og weekenden. Imorgen skal jeg ind til Miinto og have lavet et fotoshoot som jeg glæder mig rigtig meget til – dertil tager jeg min søde veninde Emilie med og efter smutter vi en tur på strøget hvor vi simpelhen er nød til at tage et smut ind forbi SEPHORA.
Jeg sad næsten og savlede foran min computerskærm, da jeg så GINA TRICOT’s nye og meget eksklusive kollektion som kan købes allerede Onsdag d. 23 maj. (bemærk hvilke butikker) Jeg skal sidde klart på onlineshoppen når denne kollektion bliver udgivet da jeg simpelhen bliver nød til at eje de shorts i kan se på billedet, hold nu op de er fine! Deres nye kollektion er vintage inspireret, de har shorts befyldt med sten og pallietter, festligetoppe og ikke mindst nogle yndige kjoler – alt i alt er deres nye kollektion helt vild unik og mange af deres items behøver kun nogle meget enkle style, da de er så unikke i sig selv. Hvad synes i om den nye kollektion, er i ligesom mig faldet pladask for den? I kan se priserne i billedeteksten til billedet.
I må have en dejlig helligdag og en skøn forlænget weekend – 1000 kys og knus!
Shorts m. sten – 599,- // Lang kjole m. sten – 799,-// Langærmet bluse m. pallietter – 599,- // Kjole med skråt snit – 599,- // Kjole m. pallietter ved bryst – 499,- // Kort palliettop – 399,- // Hvid enkel top m. pallietærmer – 349,- //

4 kommentarer

 • Tænkte nok den ville falde helt i din smag, Caroline. Glæder mig til at se hvad du får købt derfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DET ER JO SÅÅÅ FEDT!! <3 <3Må bare have noget fra den kollektion. Elsker det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, skal helt sikkert have fat i en af de smukke kjoler! Kan du linke til siden, du har fundet det på? Kan nemlig ikke finde det på Gina Tricot’s hjemmeside :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Elsker kjolen med palietter ved brystt, den ville være så mums med en solbrun hud!!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.