HEALTHY MUFFINS FOR THE WEEKEND

GHD paddle brush and hairdryer

img_0079  img_0088 img_0090 img_0086picmonkey-collage
Hair-dryer: GHD COBBER LUXE COLLECTION ・Paddle-brush: GHD 


Godmorgen piger! Idag skal vi tale om hår og mine favorit-produkter, når det kommer til basics. Man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt en god hårbørste og føntørre er, når det kommer til styling af sit hår. Jeg har selv altid brugt GHD, da Deres glattejern er de bedste man kan få til håret, som ikke brænder håret helt af, synes jeg. Udover dette, har jeg den sidste tid nu også testet deres SÅ gode og store børste, der passer perfekt til mit fyldige hår, samt deres nye føntørre, fra cobber luxe collection. Det er en perfekt gaveidé, da den kommer I den fineste æske og har nogle flotte kobber-detaljer på sig. Er den ikke fin? Jeg er så glad for begge produkter og synes det er en oplagt gaveidé til sin veninde, søster eller måske mor. Det er tit noget man ikke selv får købt, fordi man måske har en ældre børste – men når først man har prøvet disse, så vil man altså ikke fortryde.

Føntørren, er særligt blevet kendt for at give den salon-oplevelse, vi ofte får hos frisøren. Den har en meget kraftig motor på 2100W, som gør at det går meget stærkt med føntørringen – samtidig med dette, reducerer den kruset hår og kan både give håret glans og volumen, alt afhængig af hvordan man føntørrer sit hår. Har I prøvet GHD‘s produkter før? Vi skrives senere!

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HEALTHY MUFFINS FOR THE WEEKEND