"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.“

Get to know me – what’s in my bag?

Hej søde læsere,
Undskyld jeg ikke fik blogget igår. Kender i ikke den følelse af at man virkelig føler man har masser af tid, og lige pludselig er alt tiden bare løbet fra én? :-)
Det var lige præcis sådan jeg havde det igår. Jeg var som sagt i Lyngby med mine søde forældre, og hvad jeg købte må i se senere på bloggen.
Men altså, da jeg kom hjem var jeg egenlig hjemme og slappede af, lige indtil vi skulle ind på hospitalet og hente min søster, og lige det troede jeg ikke ville tage særlig lang tid, men det gjorde det. :-)
Jeg mener vi var der inde klokken 6 til at starte med, så kørte vi hjem igen fra København, hvor hun lå, og derefter kørte vi der ind igen ved 10-11 tiden, også gik der lidt tid før vi kom hjem igen.
Så jeg var altså først hjemme klokken 1 om aftenen, mener jeg og jeg kunne bare ikke tage mig sammen med at skrive et indlæg der, så i får en masse idag.
Ulempen ved at jeg simpelhen kom så sent hjem, var jo at jeg nok først sov ved to tiden, og jeg var så så træt da jeg vågnede klokken syv og skulle i bad – det var så øv!
Jeg besluttede at blive hjem, da jeg endte med at have rigtig ondt i maven, ophævet og trætte øjne og som sagt meget træt, jeg ved et ville blive en rigtig sur dag, hvor alting ville gå mig på.
Det irriterrer mig stadig jeg ikke kom derned, fordi jeg jo som i måske har læst havde jeg glædet mig til idag, da vi skulle arbejde en masse med terminsprøverne.
Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Nu er jeg i hvertfald SÅ klar til imorgen, og forhåbenligt max udhvilet.
Når så fik i da også hele historien om hvorfor jeg ikke fik skrevet igår søde piger.
Men idag har jeg lavet lidt forskellige indlæg klar til jer, så følg bloggen hele aftenen, der kommer en masse inspirerende indlæg.
Det første indlæg idag har jeg tænkt ville være godt for bloggen, så i kunne lære mig lidt bedre at kende, nemlig at i kunne se hvad jeg havde med i min taske, og det synes jeg selv kan vise meget personlighed og stil. :-) Jeg håber i kan bruge det til noget.

Marcbymarcjacobs – computeromslag. // Macbook – macbook air. // Noa Noa – læderhandsker. // Topshop – slangeskind stiletter. // iPad – m. sort iPad etui. // Nøglering – Georg Jensen. // M.A.C. – gennemsigtig lipgloss. // Tromborg – fugtgivende olie. // Amazing Space – clearing pore masque. // M.A.C – spray til færdiglagt makeup. // Tromborg – aloe vera. // Starbucks – coffe cup. // Søstré – læder pung. // Je’ Taime – interiør magasin. // iPhone cover – Nystrup.  // The Body Shop – diamant neglefil. // Søstré – iphone taske. //

5 kommentarer

 • Fede ting! :-) Hvor kan man købe noget fra “søstré” – det har jeg aldrig hørt om? :-) Knus <3/ http://www.somethingsammi.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt flotte og fede ting! Må jeg spørge hvad der er galt med din søster?Altså, selvfølgelig kun hvis du vil sige det. Varme hilsner Emilie. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. (-:Jeg synes din blog er fantastisk, har din søster født? Synes vi hørte om hun var gravid i et andet indlæg? Ved ikke om det var en anden blog men ihvertfald tillykke til hende hvis hun har født. (-:Mange hilsner http://sidselkh.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre LÆKRE ting! Men det synes jeg personligt at alle dine ting er. ;-) Din blog er så inspirerende og jeg nyder at læse med hver evig eneste dag!- Gad godt have dig, når jeg skulle indrette mit værelse! Har du ikke overvejet at blive Interiør (mener jeg det hedder) du er så god til det! <3Kærligst Emilie. <3// emiliechristoffersen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline Har skrevet en mail til dig – håber du vil kigge på den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.“