100 læsere, waauw!

Get the look

Hej søde læsere,
Sidder lige nu hjemme hos Camilla, vi hygger og får snakket en hel del!
I aften skal vi ind og se paranormal activity 3, det bliver så fedt – og måske en smule uhyggeligt :-)
Nu skal den sidste del af efterårsferien bare nydes – faktisk glæder jeg mig lidt til at komme ned og skrive stile o.s.v. det er jo lidt hyggeligt, især her til vinter, hvor man kan pakke sig ind i lækre strik bluser og store tørklæder, skønt skønt.
Tjek lige min “get the look” collage ud, er den ikke fed? Så kan i da troppe op i det samme tøj som Lauren Conrad, hun har jo den fedeste stil og det smukkeste hår, hvem vil ikke have hendes lækre lokker?
I må have en dejlig weekend! 
What doesn’t kill you, makes you stronger.

Vores køkken.
Vores køkken/stue.
Vores køkken/spisestue.

20 kommentarer

 • Jo, den er ret så fed. (-:Men jeg kunne ret så gerne tænke mig at se Paranormal Activity 3.. Men jeg tør ikke. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint køkken du har fundt, men får helt lyst til at lave sit eget om!..http://you-and-i-life.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille – Ja det er så, er også spændt på at se den – jeg er jo selv den største tøsepige! :-)Louisa – Ja, elsker også mit køkken. God weekend til jer! :-)Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig skøn blog! :)Jeg følger nu din blog, og håber du vil kigge forbi min :) Og måske også live fast læser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Caroline, fed blog du har!!-har lige et par spørgsmål, hvordan kan du få dine “faste læsere” forneden?-og hvordan har du fået så mange faste læsere, på såå kort tid???-jeg har selv en blog med en veninde, og vi kan ikke få vores faste læser knap nede for neden, hvilket gør at vi også mister en del, som egentlig gerne vil være faste læsere, men hvis du har lyst, må du meget gerne følge os på bloglovin :-) -http://wardrobebyfashionistas.blogspot.com/M.v.h. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Mette! – Jeg kigger forbi din blog med det samme, og tusinde tak for din søde kommentar! :-)God weekend Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria!Hvor er du dog bare sød, det varmer med dine søde ord! :-)- Hvis i vil rykke jeres faste læsere ned forneden, så skal i gå i:1. Gå ind på jeres startside på blogger. 2. Klikke på knappen ved siden af den orange skriveknap. (der hvor i skriver jeres indlæg)3. Indenunder den, skal i trykke på “Layout” og derefter, skal i gå ned i det nedereste felt og så kan i tilføje “Faste læsere”.Jeg håber du kan forstå min vejledning, det er meget svært at forklarer :-)Hvis du stadig ikke ved det, så skriv lige til mig igen – så kan jeg evt. lave en video hvor i kan se det :-)God weekendKnus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ups ups, glemte dit andet spørgsmål, ang. alle mine læsere – jeg er selv helt overvældet! :-)De er fløjet derind, dag for dag, men det er så ubeskriveligt for mig!Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  I bor virkelig lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er ud sød Ida – tusinde tak! :-)Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har set filmen! Den er super god :D glæd dig!Og en fin blog du har! Håber du kigger forbi – har en Gina Tricot konkurrence der slutter imorgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også den var virkelig god Christina! :-)- Jeg skal da klat være med i den konkurrence!God søndagKnus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I looooove Lauren Conrad :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også mig, hun er simpelhen fantastisk! :-)Knus til dig søde Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waow, for en lækker blog du har!Det ville glæde mig hvis du ville kigge et hurtigt smut forbi min blog :-)xoxohttp://annesophiemunkjensen.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh! Hvor er du sød Anne :-)- Jeg kigger selvfølgelig forbi din blog med det samme!Knus Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et hyggeligt hjem I har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Linelu! :-)- Dejligt med sådan en sød kommentar!Knus Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeres køkken købt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

100 læsere, waauw!