So in love

Get lost

DSC_4868 DSC_4876 DSC_4986
Printet shorts from H&M 79,- // Black top w. lace from Nelly 379,- // Handmade silver bracelet 249,- // Handmade silver earrings 39,- //

Godmorgen lovelies! Hermed outfitbilleder fra igår, som min dygtige far har taget – jeg synes de er SÅ fine, især lyset er fantastisk. Han bliver altså bedre og bedre, min elskede far – hihi :-) Jeg elsker sådanne billeder hvor lyset er mere blødt, og man dermed kan få mere fokus på detaljerne. Jeg var iført den fineste blondetop fra Rebecca Stella For Nelly, som er så feminin og enkel, dertil havde jeg mine nye strandshorts fra H&M på – som faktisk er til strandbrug, men altså – hvorfor ikke, de er jo så fine! Skoene er fra Buch Copenhagen og mærket er TwinSet og tasken er fra Abaco – og ser den forresten ikke fantastisk ud i dette lys og til dette outfit? I like!

Udover dette har jeg mit nye armbånd og øreringe på, fra mærket Fashion By M, som forhandler håndlavet smykker og brugskunst i en rigtig romantisk stil, hvilket I nok kan fornemme. Jeg har vist Jer et lille sneak peek på Instagram, som nogle af Jer måske har set, hvis ikke kan I se det på billedet ovenover. Jeg er vild med smykkerne derfra, de er så fine og unikkke. I kan finde Fashion By M’s facebookside her og onlineshop her. Derudover må jeg lige fortælle Jer om min nye ring, som jeg købte i en vintagebutik forleden – det er den snoede slange, som jeg er helt forelsket i. Er den ikke smuk? Er helt solgt! Mærket er Hugau. Nu vil jeg smutte ud og sole, hvad skal I lave?
Love Caroline

 

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

So in love