Vind julegaver for 20.000 kr.

Get it ready for the christmas

DSC_0161 DSC_0163 DSC_0174 DSC_0192 DSC_0208 DSC_0217 DSC_0222Hej piger <3 Har rykket lidt rundt på værelset, eftersom jeg endnu engang trængte til forandring – og er det blevet SÅ fint! Elsker når der sker noget nyt, det giver ny energi og jeg elsker det <3 Igår var jeg til et Zircles event, for at få det sidste på plads inden d. 6 Januar hvor min Zircles webshop går i luften! Jeg kan ikke vente med at vise jer hele konceptet bag Zircles og de mange lækre musthaves jeg løbende vil finde frem til jer ;-) Det bliver så spændende! Indtil da må I endlige huske, at I kan tilmelde jer mit nyhedsbrev lige her. 

Idag har jeg fået styr på en del af julegaverne og jeg har fået ordnet nogle ting til mit kørekort som jeg er i fuld gang med – hold op hvor jeg glæder mig til at få det, kan slet ikke vente! Udover dette er der juleferie om lidt, hvilket er lige hvad jeg har brug for – glæder mig til at slappe af med familien og hygge hjemme – det bliver så skønt! Må lige inden jeg smutter, fortælle jer om mit nye duftlys med duftpinde – som er det bedste jeg nogensinde har haft.

Jeg elsker duftlsys og pinde, mit nye er fra mærket The Yankee Candle Company. Jeg kan desværre ikke finde den helt samme som jeg har online, den hedder no. 2 men jeg har fundet en anden fra samme mærke som også lyder fantastisk, find den lige her. Om ikke andet er jeg VILD med dette fra Aquiesse og i julegave har jeg ønsket mig et duftpinde fra CLEAN – de er SÅ lækre. Stay tuned later – jeg deler min ønskeliste i år med jer <3
Untitled-1

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind julegaver for 20.000 kr.