Dream dress, named Lucy

Get closer to the details

DSC_6341 DSC_6463 DSC_6464Detaljerne synes jeg personligt, er det der gør et outfit unikt og specielt. Jeg er selv enormt perfektionistisk, hvilket indebærer at min holdning til detaljer, er at de er det vigtigste. Et outfit skal gerne vise en smule personlighed, og dermed være særligt og unikt og være til sammenligning med personen der bærer det. Der er ufatteligt mange måder at udstråle sin personlighed på, og vi gør det alle (i hvertfald de fleste af os) i en eller anden grad – oftest ubevidst måske endda.

Smykker har altid været ét fetish for mig – jeg elsker dem og elsker de mange muligheder de giver. Et kedeligt outfit, er ikke kedeligt hvis man styler det med de rigtige smykker – i hvertfald ikke i min optik. Smykker gør en kæmpe forskel og smykker er til sin vis også en meget personlig ting, som vi måske har fået af én vi elsker, eller i en bestemt anledning måske.

Selv har jeg altid en ring jeg har fået af mine veninde Amalie på, eller rettere sagt, har jeg den altid på når jeg har sølv smykker på. Det minder mig om hende og de minder vi har – udover dette har jeg et armbånd, jeg har fået af mine forældre, fra Deres tur til Dubai – den er indbegrebet af dem, og alene af den grund, synes jeg armbåndet er smukt. Nok om tankerne bag vores smykker, nu til mine to nye ringe – som jeg forleden modtog. Det er tale om de to jeg har på ringefingrene, og de er overdådige for at sige det mildt!

Begge ringe er fra Redbird.dk som forhandler mange smukke ringe, armbånd, øreringe og halskæder. Alle smykkerne er til rimelige priser, som vi alle kan forholde os til. Jeg har tidligere vist Jer, et andet sæt smukke ringe derfra – dem kan I se lige her. De to smukke sølvringe jeg på billederne har på, kan findes her og her. Stiletterne er forresten fra RiverIsland og dem finder I lige her. Har I nogle arvede smykker, eller bare smykker der har en særlig betydning for Jer?
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dream dress, named Lucy