MONDAY SHOPPING ∙SAVE 20%

GET A PREVIEW

750_9305
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 18.45.44Skærmbillede 2015-11-30 kl. 18.47.20
Hej piger! Jeg er næsten lige kommet hjem fra noget julehygge med min klasse, hvor den stod på æbleskiver, pebernødder, te og hygge – dejligt at have en så sød klasse, hvor vi alle kan bruge tid sammen. Skoledagen var også lang og nu står den på opgaveskrivning, åh hvor jeg glæder mig til lidt skolefri her fra på torsdag af, hvor min SRP-skrivetid dog starter. Jeg har lidt på fornemmelsen, at jeg får en smuuule svært ved at strukturere min tid – der er jo 100% frie tøjler og man skal ikke møde op nogen steder? Hmmm, det kommer nok især til at være bloggen, jeg får svært ved at holde fingrene fra, men jeg skal jo også nyde at jeg har mere tid – håber jeg finder en god balance, any tips?

Om ikke andet, har jeg det lækreste outfit klar til jer. Var forbi mine skønne forældre igår til julehygge og der havde jeg iført mig min nye jakke fra ZARA, som jeg er SÅ glad for! Jeg fandt den i ZARA Fields med min søde søster og måtte eje den. Synes den er så stilet og en smule Balmain-a-like, right? Mine støvler købte jeg også i lørdags, de er dog fra ALDO og koster 1200 kr. før rabat og jeg gav 890 kr. mener jeg – vildt ikke? Jeg synes det var et godt køb i hvertfald! I får resten af billederne på bloggen senere, stay tuned <3

4 kommentarer

 • Dorthe

  Hej Caroline
  Du er altid så fin

  Jakken du linker til, ligner ikke helt din… Men er det den samme?

  Hvis nu …du skulle blive hurtigt træt af jakken og af den trøje du har på under, på billedet på insta, og du vil sælge, så vil jeg rigtig gerne købe. Synes altså du har så mange jakker

  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Dorthe <3

   Hvor er du bare sød! Nej, jakken er ikke helt identisk, tror den er udsolgt online, men jeg fik at vide, at der var mange flere tilbage, i deres butik inde på strøget :-)

   Jeg sælger strikblusen jeg har på under, hvis du er interesseret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Caroline
  Jakken er såååå lækker! Hvordan er den i størrelsen? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MONDAY SHOPPING ∙SAVE 20%