CHRISTMAS DIY PROJECT

Get a closeup: Hangovers Universe

PicMonkey Collage1Hej piger <3 Har idag haft virtuel undervisning, har derfor arbejdet hele morgenen med lektier, opgaver og vores store afleveringsopgave, som vi skal fremlægge imorgen. Først nu er jeg færdig og mit hoved er rent ud sagt ved at eksploderer – stresser altid så meget over afleveringer, og synes bare der fortiden er 1000 ting omkring mig. Jeg kan have svært ved at håndterer det og har nogle gange lyst til at slukke mobil, computer og rejse væk – men sådan har vi det vel alle.

Nu vil jeg tage mod Hellerup, hvor jeg idag skal til Grand Opening af Palæo’s nye restaurant – det glæder jeg mig helt vildt til! Herudover skal jeg mødes med min skønne veninde Sus, så det skal nok blive en hyggelig aften i julens og hyggens tegn – hvad skal I lave idag? Forresten har I her lidt close-up billeder fra et tidligere outfit, som I kan finde lige her. Skriver til jer senere, forhåbentligt <3
Untitled-1

 

2 kommentarer

 • Whats up very nice site!! Guy .. Excellent .. Amazing ..
  I will bookmark your site and take the feeds additionally?
  I am glad to search out so many useful info right here in the put up, we’d
  like work out more strategies on this regard, thanks
  for sharing. . . . . .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • car

  Fantastic web site. Lots of useful info here. I’m sending it to several buddies ans also sharing in delicious.
  And certainly, thank you for your effort!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHRISTMAS DIY PROJECT