MAROCCAN-INSPIRED

GALLA-DRESSES PT 1

PicMonkey Collage
MAXI DRESS W/ STRAPSRED MAXI DRESS ∙ BLACK DRESS W/ DRAPPED BACK ∙ BLACK DRESS W/ CUTOUT
PicMonkey Collage1
BLACK DRESS W/ CUTOUT AND PEARLS ∙ LIGHT PEACH MAXI DRESS ∙ ROSE PRINTET DRESS ∙ NUDE SIMPLE DRESS
PicMonkey Collage3
BLACK V-NECK W/ GOLDCHAIN DRESS ∙ LIGHT LACE AND PEARL DRESS ∙ BLACK STRAPPED MAXI DRESS

Hello ladies! Jeg håber I alle har haft en dejlig dag <3 Idag skal det handle om gallakjoler, da denne aften er lige om hjørnet. Jeg er typen, som I måske allerede ved, der virkelig altid er sent ude med tøj til sådanne arragementer. Jeg er så dårlige til at være på forkant med sådan noget generelt, da jeg altid har i tankerne at finde noget bedre – dette er dog noget der sker meget sjælendt. Jeg har derfor tænkt at være lidt på forkant og har allerede fundet EN MASSE fine muligheder – havde frygtet det ville være umuligt, nu hvor kjolen skal være gulvlang. Jeg synes der er flere faktorer der spiller ind, ved en maxi-kjole, men dem jeg har fundet, vil jeg umildbart skyde til at sidde rigtig flot på de fleste – ligesom der er en til enhver type og kropsform.

Selv kunne jeg rigtig godt tænke mig en skinny, muligvis sort og om ikke andet mørk kjole, med en dyb ryg og ellers meget enkel med flotte snit. Jeg har så svært at beslutte mig, da jeg synes mulighederne er mange – hmm! Åh altså! Heldigvis kan jeg endnu nå at bestille hjem og sende retur igen, hvis jeg skulle ombestemme mig. Jeg synes dog også at de perlebroderet kjoler er helt igennem fantastiske! Havde I spurgt mig for 2 år siden, hvad jeg skulle have på til galla, havde jeg uden tvivl nævnt en der ligner en af de glitrende kjoler i ovenstående collage. Mange af kjolerne er forresten på tilbud lige pt. så det kan altså betale sig at være på forkant, ligesom jeg har fundet kjoler i alle prisklasser! Hvilken er jeres favorit? Vi skrives ved senere <3

1 kommentar

  • Signe

    Min favorit er den første kjole, den sorte i øverste hjørne oppe til venstre. Den er meget elegant og kan bæres af mange forskellige slags smykker :).

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MAROCCAN-INSPIRED