MY KITCHEN IN DETAILS

Full outfit, makeup & hair with LOréal Paris


Full outfitfør færdig
Dette indlæg er sponsoreret af LOréal Paris
Hej piger! I forbindelse med mine indlæg om LOreál Paris og deres nye Infallible Sculpt Palette, tænkte jeg, at det kunne være en idé at se det færdige look i en større helhed. Derfor har jeg iført mig én af mine yndlings sommerkjoler, som jeg faktisk endnu ikke har fået vist Jer. Dette er det perfekte look for en bytur eller anden festlig lejlighed, og jeg synes den hvide, meget enkle, kjole er perfekt til at sætte mere fokus på makeup og hår i dette tilfælde, som jeg har gjort ekstra meget ud af.

For at se hvordan makeuppen er lagt, hvor jeg har anvendt contour, for at ramme mit ansigt ind og fremhæve kindben og slanke mit ansigt, på samme vis som jeg skjuler de mindre gode sider ;-) Hihi, dem har vi vidst alle, ikke sandt? I kan se en guide til påføring af contouren vha LOréals Infallible Sculpt lige her.

Nu vil jeg smutte i byen og få en drink med en veninde, vi skrives ved snart igen! Nyd jeres aften piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY KITCHEN IN DETAILS