ON MY WISHLIST ∙ ON MY MIND

FROM ME TO ME ∙ GOODIEBOX

PA250140 PA250141 PA250144
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-15 kl. 11.48.35Skærmbillede 2015-11-15 kl. 11.51.49Skærmbillede 2015-11-15 kl. 11.54.29Skærmbillede 2015-11-15 kl. 11.58.20Skærmbillede 2015-11-15 kl. 12.02.45Skærmbillede 2015-11-15 kl. 12.05.43
Hej piger! Denne måndes Goodiebox var en helt særlig én af slagsen, den er nemlig lavet i samarbejde med Magasin og er fyldt med lækre forkælelser. De to brands har sammen udvalgt nogle af tidens lækreste produkter, som fornyer ens makeuphylde. Jeg har været flittig bruger af mine nye produkter, og synes det er dejligt at få prøvet nogle forskellige brands og produkter i teststørrelser, da man derved finder sine favoritter og senere hen kan købe ens yndlings.

Magasins Eye Gel ∙ er helt igennem fantastisk. Jeg elsker at bruge en kølende øjencreme som denne, der beroliger huden og plejer det sarte område. Denne er fra agurke og creatin ekstrakt, som er særlig fugtgivende.

L’occitane Shower Gel ∙ indeholder økologisk provencalsk jernurteeksrakt og æteriske olier, disse er med til at give en fyldig og frisk duft af citrus. Huden efterlades blød, ren og fugtet.

Balance Me Restore Creme ∙ er et britisk prisvindende brand. Denne creme indeholder hyaloronsyre, peptider og essentielle omegasyrer, der booster hudens fugtighed samt styrker hudens evne til at reparerer og genopbygge sig selv. Cremen kan anvende både morgen og aften.

Real Techniques Expert Face Brush ∙ er min no 1 børste for tiden! Det er en meget fast børste af høj kvalitet, som kan bruges til alt fra flydende foundation, mineralpudder og rouge. Den er lavet af fine syntetiske hår og har en flade ende, så den kan stå helt af sig selv – det er rart :-) hihi!

Karmameju Konjac Sponge ∙ er en 100% naturlig svamp, som er basisk fra naturens side. Den skaber balance i hudens ph-værdi og eksfolierer og genopbygger huden. Man skal blot ligge svampen i blød i 3-5 min i varm vand, herefter kan man rense huden blidt i cirkulære bevægelser. Efter brug skal man skylle svampen i kogende vand, som steriliserer den.

Magasin Skønhedsserie All In One Cleansing Wipes ∙ jeg har altid elsket wipes, da man slipper for en række produkter, for at være konstant bundet til vatrundeller og alt det bøvl. Disse wipes er tidsbesparende og nemme at anvende. Disse er 3-i-1 da de virker som en rensemælk, skintonic og øjenmakeup fjerne – huden bliver derfor plejet af plejende ekstrakter fra kamille og aloe vera, der gør at huden efterlades blød og ren.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ON MY WISHLIST ∙ ON MY MIND