MIXED WANTIES

FROM ANOTHER VIEW

picmonkey-image dsc_7659 dsc_7625 dsc_7622 dsc_7620 dsc_7616

Hej piger. Sikke stille der har været her på bloggen de seneste dage. Jeg har som sådan ikke stresset rundt, som jeg ellers har tendens til. Jeg er dog igang med eksamenslæsning og har arbejdet en del på NINÈ, hvilket jeg jo aldrig helt kan tidsplanlægge – og når ja, så har jeg haft nogle skønne formiddage, eftermiddage og aftenener med venner og veninder de seneste dage, så ja – de er fløjet afsted på den gode måde. Men nu skal I ikke snydes mere og jeg har en masse fine outftis, og andet spændende at vise jer på bloggen de næste par dage – så keep updated.

Lige her, synes jeg I skulle se lidt billeder fra Louises og min nytårsaften, inden vi tog videre. Der er ikke så mange billeder igen, men synes alligevel de er hyggelige og nu er der også en del minder i dem – så det er så hyggeligt at se tilbage på, allerede nu. Lige om lidt, kommer min søde veninde Amalie forbi, med hendes skønne baby Carla, så vi skal bare hygge hjemme og så skal jeg have læst en masse senere igen. Vi skrives, ha’ en dejlig dag <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIXED WANTIES