Iced summer vibes

from another view

picmonkey-collage picmonkey-collage1
Hej piger <3 Som lovet, lige lidt flere billeder, af min forholdsvis nye denimjakke fra Asos – der altså har været et hit! Den er stadig til at få fat i, endda i alle størrelser – lige her. Vi har haft en SÅ skøn dag på ski, jeg kan virkelig mærke, at afslapning hernede har været så tiltrængt, selvom dét at komme væk fra al ens hverdagsstress, alligevel er lidt en omvæltning. Jeg skal i hvertfald vænne mig lidt til, ikke at tænke arbejde og produktivt hele tiden – men dejligt er det <3 Jeg skal nok få postet lidt billeder herfra én af dagene <3 Vi snakkes, sov dejligt!

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Iced summer vibes