Beauty tip ∙ Mirins Copenhagen

Fringres and silver

P7030001 P7030003
CLICK TO SHOP
Bella_Earring_2_Silver_1024x1024BJ-LL-1501543W_soelv
Hello ladies! Jeg har slet ikke fået vist jer mine nye YNDLINGS øreringe, som sidder fantastisk og gør et hvert enkelt outfit unikt. Jeg har faktisk aldrig været fan af lignende øreringe, da de ofte falder ud og der har herved heller ikke været et sæt, jeg bare måtte eje. Det har jeg dog fundet nu! Jeg fandt dem i Birgitte Herskind, der forhandler det fine smykkemærke No 9 Copenhagen, hvor de er fra. Farven er mere matteret sølv, hvilket gør dem meget eksklusive.

Den smukke ring, bestillte jeg hjem fra Youshehe, hvor jeg kom til at shoppe lidt forleden – det skal I nok komme til at se meget mere til. Den er i hvertfald helt simpel og fin, og jeg elske at have enkle ringe som denne, jeg kan style med flere forskellige – det giver et super flot resultat. Den er forresten også sat ned – vi skrives, kys!

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Beauty tip ∙ Mirins Copenhagen