STRIPES ON A FRIDAY

FRIDAY WEB-WISHES

skaermbillede-2017-01-06-kl-20-37-18
Hej piger! I anledningen af fredagen idag og den kommende weekend, synes jeg, at I skulle se mine favorit-items, som står højt på min ønskeliste – selvom ingen af dem nok bliver en realitet lige pt, hihi – men man har vel lov til at drømme. Jeg har siden jeg så, denne gule Gucci-taske i København, virkelig forelsket mig i den. Eller rettere sagt, først da jeg fik den på. Jeg var forbi butikken, inden jeg tog til London med min søster (hvor jeg jo købte min fantastiske taske, jeg stadig elsker højt!) for at se udvalget i København – ekspedienterne viste mig denne, i gul ja! Ved første blik tænkte jeg “Aldrig skal jeg have en gul Gucci-taske!”, men jeg gav den alligevel chancen og tog den over mig og hold op hvor er den farve egentlig lækker!! Jeg har tænkt på den lige siden og jeg synes virkelig den farve, klæder den taske nu.

Nu hvor jeg, i min hverdag, går i meget gråt, hvidt og sort tøj – samt andre jordnære farver, kan en gul taske som denne, altså være så fin og skabe et helt andet samspil, som jeg synes gør den ekstra fin. Hvad er Jeres umildbare tanke, når I ser den? Er I solgt, eller ej? Nok om tasken, jeg har også samlet et par andre godter, som bl.a. kortholder i samme design fra Gucci, den fineste leopard bluse fra Ganni samt en sporty og fin bh. Sidst men ikke mindst, synes jeg den koksgrå pels er vildt lækker, sammen med solbrillerne der har marmoreffekt og de enkle sorte hæle fra Billi Bi. Hvad synes I ladies? Har I nogle vilde januar-ønsker, let me know!

CLICK TO SHOP


skaermbillede-2017-01-06-kl-20-50-09skaermbillede-2017-01-06-kl-20-50-46skaermbillede-2017-01-06-kl-20-52-35skaermbillede-2017-01-06-kl-20-53-23skaermbillede-2017-01-06-kl-20-54-09skaermbillede-2017-01-06-kl-20-54-52

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STRIPES ON A FRIDAY