Friday night – Zircles x Moxy Copenhagen

PicMonkey Collage
Hej piger <3 Undskyld for mit fravær på bloggen idag – dagen endte bar en del travlere end jeg havde regnet med, samtidig med at jeg impulsivt lavede en aftale med min veninde om aftenen. Til gengæld havde jeg en SÅ hyggelig aften i selskab med de sødeste piger fra Zircles-teamet, som jeg snart kan fortælle jer mere om og præsentere jeg for – I skal glæde jer! For at være på forkant kan I tilmelde jer mit helt eget nyhedsbrev, hvor I vil være de første til at modtage information og opdateringer direkte fra mit og mit univers – tilmeld jer lige her. 

PicMonkey Collage1
Jeg har samlet en lille collage fra noget af aftenen igår, der bød på lækkerier, champagne og hyggesnak – for ikke at glemme EN MASSE lækkert tøj! Jeg forelskede mig straks i Moxy’s fine multifarvet signaturpels – er den ikke lækker? Jeg går og overvejer om den skal være min! Senere idag skal jeg ses med min søde klasse og en tur i byen, hvilket jeg glæder mig til – på trods af det kedelige vejr, som altid rammer i weekenden synes jeg!

Hold jer opdateret i løbet af weekenden, der vil være en masse overrakelser som bl.a. at jeg vil præsenterer jeg for min og min søsters lille baby, vi har gået og nørklet med siden sommeren – snart går vi i luften og vi kan slet ikke vente. ‘Get ready to Glow girls’ måske nogle af jer kan genkende det, hvis ikke må I følge med på Instagram @youglowdk.

Hi girls! A quick update for you. I spend my evening with the lovely Zircles-girls at Moxy Copenhagen – a danish fashion brand. I cannot wait to tell you more about Zircles and show you a lot of goods from Moxy Copenhagen. Look forward to my blogpost this weekend – big things are happening! Stay tuned <3
Untitled-1

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.