FRESH WHITE & NUDES

PicMonkey Collage
White off-shoulder-dress Nude dress Tied up dress 

Godmorgen søde piger! Nelly har på nuværende tidspunkt, deres såkaldte Dress-Mania, som altså er et KÆMPE udsalg, der omfatter rigtig mange af Nellys fine kjoler. Så står du og mangler til sommerens mange aftener, studentergilder og andre festlige lejligheder, så er det altså nu du skal slå til. Jeg har fundet 3 lyse, sommerlige og super elegante favoritter, som jeg så godt gad eje – er de ikke fine? Særligt den midterste kjole i nude, synes jeg virkelig er fin!

Idag har jeg ikke så meget på dagsordenen, andet end at jeg skal have lavet nogle blogindlæg, svaret på mails og ellers tænker jeg lidt af tage en off-day, hvor jeg får slappet helt af. Det har været nogle heftige uger med mange studentergilder og stress – dog er det også en af de uger, der har været sjovest <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

42RAW WATERFRONT