MIN VITAMIN

FREE GOODIES FOR YOU

P8110028 P8110032Hej piger <3 Nu er der efterhånden ikke længe til at jeg flytter og HOLD OP hvor jeg glæder mig, samtidig med at det er en meget mærkelig tanke. Dét at få sit eget hjem, er en meget surrealistisk tanke – er dog glad for at jeg stadig er tæt på mine forældre, da jeg er sikker på jeg kommer hjem efter min mors gode mad, særligt i weekenderne og selvfølgelig for at kysse lidt på mine søde hunde!

Om ikke andet, vil jeg selvfølgelig SÅ gerne have solgt godt ud før jeg flytter, da jeg simpelhen ikke har plads til alt det tøj jeg har. Det kan hurtigt kan hen og blive lidt kritisk, hvis jeg har for meget med – så det skal vi helst undgå. Jeg har derfor postet mange ting på min Tictail (Fashion BY Caroline Closet) og der vil løbende komme bedre billeder og måske lidt mere online også, I kan ligeledes finde ting på min Instagram @fashionbycarolinecloset.

Et lille ekstra lige nu, er at jeg giver 1-2 smykker gratis med, pr. køb der bliver gjort, da jeg simpelhen ligger inde med så mange og gerne vil forkæle jer lidt ekstra, så go for it girls – der er forresten stadig 1o% via min Tictail. God shoppelyst! Kys

 

6 kommentarer

 • Camilla

  Hej søde
  Hvis du skulle være så heldig stadig at have din designers remix luna kjole, som du brugte på din fødselsdag for lang tid siden, ville jeg være meget interesseret i at købe den hvis du ville sælge den :grinning:
  -Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Camilla <3

   Har den stadig, umildbart sælger jeg den ikke, men skriver til dig, hvis jeg skulle ombestemme mig.

   Åh, det er jeg SÅ glad for – dejligt du følger med!
   KNus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej søde Caroline, jeg har lige modtaget den fine top jeg bestilte der var dog ingen smykker, men pastillerne var heller ikke med i pakken? Kommer den for sig eller er det en forglemmelse☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej søde Caroline, jeg har lige modtaget den fine top jeg bestilte der var dog ingen smykker, men pasholderen var heller ikke med i pakken? Kommer den for sig eller er det en forglemmelse☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MIN VITAMIN