THE SUMMER IS HERE

FRAKLIP…..

IMG_3378
Når Anders er ved at indstille kameraets indstilling, så tager jeg oftest bare en slapper, hvor end vi nu befinder os ;-)
IMG_3421
Mit hår, må nok være dét, der altid er min største udfordring, når der skal tages outfitbilleder – der skal intet til før jeg er utilfreds med det og så er det svært at fås sat det ordenligt igen :-) Hihi, fra dette billede blev taget, tror jeg ikke vi fik særlig mange gode billeder efterfølgende!
IMG_3446
Ja, hmm, hvad kan jeg sige her ;-)
IMG_3489
Anders kommer altid løbende med kommentarer til hvordan jeg kan stå samt rettelser på nogle små-detaljer, her husker jeg tydligt, han sagde jeg skulle åbne øjnene mere – well, I did, men kønt er det ikke ;-)
IMG_3581Og så er der de sødere billeder, som Anders indimellem når at tage billeder af, hihi :-)

Hej piger! Sidder endnu engang hjemme i haven og nyder solen, endnu en dag, før den senere står på havefest. Jeg skal ligeledes have læst til erhversret inden at den står på hygge og sjov resten af aftenen. Jeg tænkte at det kunne være sjovt, at jeg indførte FRAKLIPS-billeder, som et fast, ugentligt måske, blogindlæg – hvad tænker I om det? Jeg har ofte hørt fra folk, at de ikke forstår hvordan jeg får taget så mange fine billeder, men hemmeligheden bag, er altså at der også er et hav af frasorterede billeder, som I altså sjælendt for at se her bloggen ;-) Hihi!

Her har I nogle fra et shoot Anders og jeg lavede for et stykke tid siden, husker I dette? Der er nogle rigtig fine billeder og nogle mindre heldige, som I kan se, enjoy ladies! Vi skrives ved og lad mig høre hvad I synes om idéen <3

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE SUMMER IS HERE