FORGET ABOUT IT

picmonkey-collage1 picmonkey-collage9 picmonkey-collage6 picmonkey-collage4 picmonkey-collage2
Hej piger <3 Jeg er simpelhen på farten konstant disse dage, min webshop NINÈ Copenhagen er denne weekend åbnet og mine forældre er flyttet – alene disse to ting, har været lidt mere tidskrævende, end jeg lige havde regnet mig og har oven i det, været enormt meget at se til, så jeg har ikke haft oceaner af tid, dog ser det bedre ud her i slutningen af ugen  – selvom jeg stadig er booket op, så virker det hele en smule mere struktureret nu.

Jeg er pt. på vej i seng, men synes inden da, at I skulle mit outfit fra forleden, da vejret var dejligt og lunt. Jeg havde den fineste bluse på, fra Desires, blazer fra ZARA og sneakers fra Adidas. Nu vil jeg hoppe i seng, ville blot lige give en hurtig melding. Sov dejligt, vi skrives imorgen <3

photos by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg