OUTTA EARTH

FOR YOUR JEWELLRY

P1010079 P1010087CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-05 kl. 11.52.05
Hej piger! Kender I ikke det, når man ikke kan findes sine smykker? Har lagt sine ringe og armbånd forskellige steder, og generelt roder lidt rundt i smykkerne? Sådan har det tit været for mig. Jeg har aldrig rigtig ville gemme smykkerne væk, i en lukket kasse, både fordi jeg så vil glemme at få dem på ofte, men også fordi jeg selvfølgelig synes mine egne smykker er super smukke. Da jeg var forbi den fiiine butik Eight i Holte, faldt jeg over dette cool fad fra AYTM, med en glasplade under og som ser SÅ flot ud at have sine smykker på.

Som AYTM selv har skrevet på deres side, reflekterer fadet skønheden i ting – hvilket jeg synes er så sandt! Man kan både købe fadet og kort og langt og have enten smykker, duftlys, håndcreme eller makeup på – der er absolut ingen grænser og det er med til at gøre fadet meget anvendeligt. I kan læse mere om fadet på AYTM’s egen side lige her, eller kigge forbi og se flere alternativer hos EIGHT i Holte.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OUTTA EARTH