My week

For Your home and wardrobe

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 22.53.30

 

Godmorgen søde piger <3 Ih hvor jeg altså bare finder mig en masse ønsker lige for tiden, jeg kan virkelig blive ved. Her har jeg fundet en masse lækkert tøj og interiør fra Zalando. Jeg har længe synes at de fede haremsbukser fra Patrizia Pepé er SÅ rå og feminine med de mange pallietter, derudover er farven helt perfekt til vinteren. Farvekombinationen mellem det gråmeleret farve, de skinnende pallietter og den lækre lavendel farve – det er så meget mig og nogle rigtig lækre farver til denne vinter. Har I også en helt masse ønsker til jul, eller synes I det er svært at finde? God dag <3

Haremsbukser her // Julestjerne her // Pallietkjole her // Træstjerne her // Abaco clutch her // Lisbeth Dahl ramme her // Fyrfadsholder her // Lampe her // Pyntepude her Love Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My week