Love your life

For your bathroom

DSC_7961 DSC_7965 DSC_7973

Hello girls! Undskyld for min manglende blogging, men jeg har simpelhen i den grad være på farten. Torsdag hyggede jeg med en skøn veninde i Waterfront-centeret, efterfulgt af en vild bytur med veninderne – fredag havde jeg ingen søvn fået, men trodsede min trætte, trætte krop og tog ud og spiste og i Tivoli med en veninde – så ja, idag vågnede jeg kl. 12.00 og er ret frisk! Så jeg har brugt min energi på at ordne mails, og få alt ryddet op i alt det tøj, jeg i disse dage har prøvet, i forsøg på at finde det helt rigtige – haha, kender I de perioder, hvor sådan noget virkelig skal gå stærkt? ;-)

Idag vil jeg bruge resten af aftenen på at pakke lidt tøj ned til på mandag, hvor jeg rejser på ferie med min søster. Måske jeg skulle skrive nogle indlæg om ‘holiday musthaves’? Kunne måske være ret fint! Nok om det, nu vil jeg vise Jer min nye fine holder, af træ – som jeg er helt vild med! Mange af Jer har spurgt ind til min makeupholder, som også er af lignende træ – og dette er altså et godt alternativ. Man kan have alt i denne! Dog er den selvfølgelig ikke opdelt, men det kan også se fint ud, at det ser mere messy ud. Den er fra Søstrene Grene, og hvis man er en ordensmenneske ligesom mig, kan man købe nogle tilhørende kurve og sætte i – så har man lavet lidt sin egen opdeling. Mener den koster 29 kr. hvilket er helt vildt jo! Nu hvor jeg var på badeværelset, kunne jeg ligeså godt vise Jer min nye toilettaske, som er fra Tine K Home – er den ikke fiiin? Jeg er vild med den! 199 kr. også er den virkelig rumlig, hvilket ofte er os pigers største problem right? Find toilettasken online her.
Love Caroline

 

1 kommentar

  • sanne

    Det kunne være fedt med et indlæg og billeder af alt du skal ha med især tøj som du engang tidligere har lavet :) hvor er det nu du skal hen :)) ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Love your life