FLOWER ATELIER

FOR WHAT IS WORTH

picmonkey-collage  Hello ladies! Nu er det altså ved at være nytårs- og juletid, for den sags skyld. Jeg vil derfor i denne weekend, inspirere Jer lidt, ift til jule- og nytårskjoler. Det er såå svært at finde det helt rigtige look, for de mange festlige lejligheder, der kommer i netop denne tid. Vores juleaften, er altid meget stille og rolig, ikke så formel og egentlig bare en hyggelig familieaften – men nogle går jo mere all-in, og så er en kjole som denne (eller den der kommer på bloggen senere) altså helt perfekt! Denne vil måske nok nærmere blive anvendt til nytårsfesten, eller julefrokosten, af de fleste. Jeg synes den er SÅ smuk – er det ikke rigtigt?

Man skal ikke være bange for at møde én i samme kjole, eller noget nær denne! Denne er såsåså fin og virkelig en eye-catcher! I kan finde denne fine kjole hos DreamWardrobe.dk og endda sparer 10% t.o.m søndag, hvis I bruger koden: caroline10. Hvad synes I? God aften piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLOWER ATELIER