Skift de mørke vinterfarver ud med sommerens smukke og lyse farver

FOR VISONARIES AND ROMANTICS

Hej søde piger. Igår var jeg som sagt på arbejde, lavede lektier og var kort tid sammen med en veninde. Min mor og jeg kørte også til Birkerød senere, fordi hun havde fundet en fin rumdeler som var til salg. Den er så så smuk, og står fantastisk bag hendes kommode. Der er så mange vigtige og gennemførte deltaljer på den, at man slet ikke kan forstå det. :-)
Om lidt smutter jeg med min mor ned og handler lidt ind, senere skal vi ned og træne på et hold i fitness, og det bliver så hårdt idag tror jeg. Når jeg kommer hjem vil jeg ligge neglelak, hårkur, ansigtsmaske og noget massage. Så jeg vil bruge så meget af min aften på selvforkælelse, som overhovedet mugligt, også vil jeg smutte yderst tideligt i seng – håber i har haft en dejlig dag piger. Love!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Skift de mørke vinterfarver ud med sommerens smukke og lyse farver