FLARES AND POINTY HEELS

FOR THE CHRISTMAS TIME

roed3 roed1
Hello ladies! En rød kjole, kan vi næsten ikke komme udenom her i julen, er det ikke rigtig? Den er både fin, eksklusiv og skiller sig meget ud, for de mange sorte, grå og jord-farvede kjoler, jeg ellers ifører mig igennem året. De røde kjoler er der altså meget noget helt særligt og feminint over, og så er de selvfølgelig oplagte til juletiden. Jeg har efterhånden vist jer en del, af disse bandagekjoler, der jo mildt sagt, former kroppen på den flotteste måde – løfter de rigtige steder, som gør den enorm smuk at se på. Bandage-kjolerne sidder generelt meget stramt ind til kroppen, men det er også det der gør, at man får den flotte, nærmest figursyet kjole, som tilpasser sig den krop, den nu end sidder på!

Det er hos DreamWardrobe I kan se og finde et stort udvalg af kjolerne, denne stropløse er én af mine favoritter – I kan se andre kjoler, jeg tidligere har vist Jer derfra bl.a. her, her og her. Er den ikke smuk? I kan finde selvsamme kjole online lige her.God aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

FLARES AND POINTY HEELS