Trendset, keep it classy

For studenterne; Citychic or the limited edition

Skærmbillede 2014-05-17 kl. 11.56.30Boonjour lovelies! Ih hvor kan jeg ikke få nok at dette sommervejr – elsker, elsker, elsker det! Summervibes over det hele, lige fra da jeg stod op, synes jeg bare jeg kunne dufte det var sommer. Idag har jeg ellers indtil videre spist morgenmad i haven, solet, og inden længe kommer der en masse familie på besøg til lækker frokost – så det bliver en dejlig dag <3 Mange af Jer har efterspurgt et indlæg, med inspiration til studentervognskørsel – hvilket jeg synes er en perfekt idé! Mens jeg sad og lavede den collage, blev jeg altså helt misundelig – fordi hvor er jeg dog misundelig på Jer, som skal til det inden længe – gid det var mig! Tror det er svært at forestille sig, hvor lettet, stolt og glad man er ved denne tid, når man endelig er færdig med skolen. Jeg ser virkelig frem til at det bliver min tur!

Jeg har fundet to, forskellige hvide kjoler og stylet dem – så de hver har deres look. Jeg er helt forelsket i begge outfits, og ville hellere end gerne eje dem begge. Begge kjoler er simpelhen så fine, omen har valgt at dresse dem op med lækre, eksklusive smykker – men til gengæld at style dem begge med sneakers, for at give dem et råt touch. Et par brune ben, hvid kjole og disse printet sneakers er virkelig en lækker kombination. Begge disse outfits synes jeg også vil være fine til byen, så sidder lidt og overvejer hvilke én af dem, der er mit yndlings – men kan ikke beslutte mig. Dog har jeg fundet ud af at jeg MÅ eje begge sneakers, hihi ;-) Hvilket er Jeres yndlings?

Outfit 1: White cutout dress from ASOS // Palladium sneakers from SARENZA // Zadig ét Voltaire purse w. skull from ASOS // Tassel necklace from ASOS // 

Outfit 2: Asymmetric white dress from ASOS // Flower necklace from ASOS // Palladium sneakers from SARENZA // Limited edition earrings from ASOS // Zadig ét Voltaire purse w. silver details from ASOS //
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

2 kommentarer

  • Hihi, åh nej, de sko til højre er så fede så jeg kom til at købe dem! Haha, nu bliver man også fattig af at læse din skønne blog <3 Det er det tredje par sko jeg har måttet have, efter at have set dem her – du har så god smag Caroline! Fede outfits, og sååå skønt med så mange indlæg i denne miniferie :) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Trendset, keep it classy