MISS-GUIDED MUSTHAVES

FOR SALE: MbyM LEATHERPANTS

P9120210 PicMonkey Collage
Hej piger! Nu er det tid til at få solgt lidt ud af mit tøj igen og jeg mangler stadig at tage billeder af det meste, så I må følge med på min Instagram-profil @fashionbycarolinecloset – for at holde jer opdateret med det nye tøj, ligesom I kan følge med på min Tictail lige her. Jeg tænkte dog at jeg lige ville vise jer disse skindbukser, som er et af mine favorit items, jeg nogensinde har investeret i. De er fra mærket MbyM og er købt i Message. Nyprisen er 2799,- og det er selvfølgelig 100% glæder.

Jeg fik endnu et par i gave, som er helt nye og stadig med tags, og da jeg jo i forvejen har et par, tænker jeg at det er lige i overkanten at  ligge inde med 2 af de samme skindbukser – derfor har jeg nu sat dem til salg og ønsker en pris på ca. 2.200 kr. Men I er velkommen til at byde! I kan altid kontakte mig her eller via min mobil – nu vil jeg planlægge lidt flere indlæg til jer, følg med senere <3

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MISS-GUIDED MUSTHAVES