MISS-GUIDED MUSTHAVES

FOR SALE: MbyM LEATHERPANTS

P9120210 PicMonkey Collage
Hej piger! Nu er det tid til at få solgt lidt ud af mit tøj igen og jeg mangler stadig at tage billeder af det meste, så I må følge med på min Instagram-profil @fashionbycarolinecloset – for at holde jer opdateret med det nye tøj, ligesom I kan følge med på min Tictail lige her. Jeg tænkte dog at jeg lige ville vise jer disse skindbukser, som er et af mine favorit items, jeg nogensinde har investeret i. De er fra mærket MbyM og er købt i Message. Nyprisen er 2799,- og det er selvfølgelig 100% glæder.

Jeg fik endnu et par i gave, som er helt nye og stadig med tags, og da jeg jo i forvejen har et par, tænker jeg at det er lige i overkanten at  ligge inde med 2 af de samme skindbukser – derfor har jeg nu sat dem til salg og ønsker en pris på ca. 2.200 kr. Men I er velkommen til at byde! I kan altid kontakte mig her eller via min mobil – nu vil jeg planlægge lidt flere indlæg til jer, følg med senere <3

13 kommentarer

 • Jannie

  Hvad størrelse er de??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er trøjen fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er bukser store eller små i str og gir de sig meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er bukserne store eller små i str? Og gir de sig meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej søde Caroline!
  Du er en kæmpe inspiration for mig, og jeg ville egentlig bare høre hvor du arbejder henne, og hvad du arbejder med. Jeg kunne super godt tænke mig at blive ligesom dig!
  Jeg er selv 14 år, og kunne godt tænke mig, at blive noget indenfor makeup eller tøj.
  Håber, du svarer mig<3
  Stort kram herfra<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Caroline <3

   Det er jeg glad for at høre – jeg arbejder ikke pt. da jeg studerer og så har jeg min blog, som jeg opdaterer hver dag <3

   Er sikker på du nok sal finde på noget spændende at lave – knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jmh

  Hej Caroline
  Er skjorten den model der hedder Hailey? Og er den købt for nylig? Rigtig fin farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CurtisTiff

  kjoemuc

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MISS-GUIDED MUSTHAVES