Victorias Secrets is my wishes

FOR SALE – IKEA KIVIK

DSC_0856 DSC_0859God aften piger <3 Åh hvor er mine værelser altså bare blevet fine ny – min mor og jeg har knoklet hele weekenden for at få malet og ordnet og nu er de altså så fine. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer, hvad har vi fået lavet – er helt sikkert på at I vil kunne lide det.

Midt under al den oprydning og ombytning, er jeg desværre nødt til at sælge min fine chaiselong fra IKEA, den hedder ‘KIVIK’ og koster 2899,- farven er den fineste blanding mellem grå og brun, mest til den brunlige nuance, men billederne viser farven rigtig godt. Nypris er 2899,-

Produktmål
Bredde: 90 cm
Dybde: 163 cm
Højde: 83 cm
Siddedybde: 124 cm
Siddehøjde: 45 cm

I må endelig byde og kan altid kontakte mig på caroline.m@rburger.dk – jeg kan forresten afslører at mit fine tøjstativ fra Lisbeth Dahl nok også kommer til salg – stay tuned <3
Love

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Victorias Secrets is my wishes