UPDATE FROM THE PALM, DUBAI

FOR RAINY WEATHER ∙NIBU BOOTS

PA260004 PA260012 PA260013 PA260044 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-30 kl. 22.18.58
Hej piger! Sidder lige pt. i LUNE og SKØNNE Dubai, hvor jeg bestemt ikke har lyst til at tænke på regnvejr, men mine nye NIBU gummistøvler gør det en smule lettere. Jeg modtog nemlig disse fashionable gummistøvler, der er intet mindre end perfekte til det danske vejr, stort set året rundt. Vi oplever i Danmark ca. 110 regnvejrsdage om året (thanks google!) hvilket i sig selv ikke er en rar tanke, tænk engang – men tanken om at jeg har en god undskyld for at iføre mig mine lækre gummistøvler, er til gengæld rar. De gennemsnitlige regnvejrsdage, gør altså også et par pæne gummistøvler til et absolut musthave. Jeg synes designet på dem er så fint også har jeg valgt den grå farve, da jeg synes de gerne må stjæle lidt fokus fra ens outfit, nu hvor de er så fine.

Det er ligeldes nogle man sagtnes kan iføre sig en kold dag, med nogle tykke over-knee strømper og en tyk strikbluse – lige netop et outfit som dette, skal I nok komme til at se på bloggen inden længe ;-) Det særlige ved disse gummistøvler, er at de er lavet i et stykke, altså er der ingen syninger, dette gør at de er 100% vandtætte og super rare at have på. I kan finde de fine støvler hos NIBU online her, hvor de også findes i andre fine farver. Hold øje med bloggen senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UPDATE FROM THE PALM, DUBAI