ANGELICA BLICK

For dig er jeg en stjerne, og se hvordan du glemmer mig du glemmer jeg har hjerte ligesom alle andre mennesker ♡

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, da jeg allerede er helt på toppen igen, efter endnu nogle sygedage. Imorgen skal jeg bruge dagen på nogle få lektier, også vil jeg ligesom alle andre søndage, rydde en smule op. Min forældre har idag været så fantastiske, endnu engang – at købe det lækreste, lækreste sengetøj af satin, som i kan glæde jeg til at se på bloggen imorgen, sammen med en ny cardigan fra mærket Selected Femme.
Nok om det. Jeg har altid været en sølv pige, altså båret sølv smykket, altid. Nok mest fordi min stil indenfor mode, udelukkende også er sølv og min tøjstil førhen også har været meget sølv inspireret. Men på det sidste har jeg fået mere og mere tøj med guld deltaljer, hvor det har irritereret mig ikke at have nogle guld smykker at bære til. Derfor har jeg igennem i periode nu, samlet nogle unikke og fine guldsmykker, som jeg allerede elsker. Dog har de smykket overhovedet ikke samme betydning som mine sølv, da jeg har fået mange af mine sølv smykker til konfirmation o.s.v. Men alligevel. :-)
1000 kys og knus fra mig – i må have en fantastisk aften!
– Hvad kan i bedst lide – guld eller sølv smukker?

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

ANGELICA BLICK