For visionaries and romantics

“For beautiful eyes, look for the good in others, for beautiful lips, speak only words of kindness, and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.” – Audrey Hepburn

God aften søde piger,
I må virkelig undskylde jeg ikke har fået lavet et så interesant indlæg idag. Men i hvertfald besluttede min mor, søster og jeg at vil hellere ville vente med at tage til København, på lørdag.
Både pga. at vejret var rigtig skidt idag, jeg havde en masse lektier og det er dejligere at kunne bruge en hel dag fra om morgenen af derinde. :-)
Så jeg glæder mig rigtig meget til på lørdag, hvor der skal max hygges. Idag har jeg lavet en masse lektier, skrevet rapporter og fået styr på alle de mange ting.
Udover det har jeg til aften været nede og træne, derefter smuttede jeg hjem i et dejligt varmt bad og ligger nu i min seng og har det så godt. Der findes simpelhen ikke noget bedre, end at ligge i sengen fuldstændig drænet for energi, og have nået en masse ting. Skøn følelse!
Jeg håber i har haft en dejlig dag søde piger, imorgen skriver jeg ligeså snart jeg kommer hjem.

2 kommentarer

  • Ja, jeg havde en dejlig dag! Jeg fik et arbejde! Super glad! :-)-Det lyder hyggeligt, det du skal på lørdag <3Knus<3www.justsmiiiile.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Caroline.Jeg skal også til københavn på Lørdag, og jeg vil bare lige “advare” om at dronningen har 40 års jubilæum, så hun skal køre i karat på Strået, så der kommer måske ret mange mennesker :-)Kram.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For visionaries and romantics